Αναζήτηση


Προχωρημένη αναζήτηση

Ο οίκος Νυφικών Silk by Diamond σας παρουσιάζει έναν υπέροχο κόσμο νυφικών δημιουργιών μέσα από τη λάμψη και τη φαντασία των σειρών του Pronovias Fashion Group. Νυφικά San Patrick, La Sposa, Atelier DiAgonal, White One, Nefeli καθώς και των διεθνούς φήμης σχεδιαστών Fabio Gritti και Enzoani μπορούν σίγουρα να ικανοποιήσουν τη νύφη που θέλει να εκπλήξει με την εμφάνισή της καθώς και εκείνη που προτιμά πιο κλασικές επιλογές. Θα βρείτε επίσης τις καλύτερες επιλογές σε εσώρουχα παπούτσια, κοσμήματα, αξεσουάρ, στέφανα, λαμπάδες, μπομπονιέρες, προσκλητήρια.

Ο οίκος Νυφικών Silk by Diamond ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2008 σε έναν χώρο άνετο και φιλόξενο με την πολυτέλεια που αρμόζει σε κάθε νύφη. Βασικός στόχος της εταιρείας αποτελεί η παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στην πιο σημαντική στιγμή κάθε νύφης, η οποία έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά στύλ και σχέδια μέσα από την πλούσια ποικιλία νυφικών ευρωπαίων σχεδιαστών .

Από το 2017 ο οίκος νυφικών Silk by Diamond ακολουθώντας την τάση της εποχής και στοχεύοντας στην διατήρηση χαμηλών τιμών, δραστηριοποιείται μέσω του διαδικτύου ως ηλετρονικό κατάστημα αλλά και με φυσική παρουσία σε ένα νέο showroom, διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα των προιόντων.